CHUSTONOSZENIE

✨Nic nie wiesz o noszeniu w chustach?
✨Jesteś w ciąży i przemawia do Ciebie bliskościowa idea noszenia dziecka w chuście?
✨Zastanawiasz się czy to dobre rozwiązanie dla Ciebie i Twojego maluszka?

Warsztaty i doradztwo indywidualne prowadzi Weronika Dudek – Doradca Noszenia dzieci w chustach i nosidłach miękkich ClauWi, która ukończyła warsztaty dla profesjonalistów z “Przebiegu rozwoju i pielęgnacji neurorozwojowej w 1 roku życia dziecka” oraz warsztaty “Rozwijające z rozwoju i pielęgnacji dziecka”.

Warsztaty grupowe prowadzone są w przyjaznej przestrzeni i kameralnej atmosferze, w małej grupie max 5 osób. Konsultacje indywidualne są z dojazdem do Klienta.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

Inwestycja – warsztat grupowy – 40 pln za osobę/ 60 pln za parę rodziców/opiekunów

Konsultacja indywidualna – 120 zł (z dojazdem do Klienta)

Fundacja Aktywna

nr konta 26 1140 2004 0000 3802 7911 1474

w tytule: imię, nazwisko, z dopiskiem: “warsztat grupowy” lub “konsultacja indywidualna”

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

👉Regulamin warsztatów grupowych:
Wpłata jest warunkiem potwierdzenia miejsca w warsztatach. Na wpłatę czekamy dwa dni od wysłania zgłoszenia na maila aktywnewarsztaty@gmail.com lub uzupełnienie formularza. Po upływie dwóch dni, rezerwacja mija. Dziękujemy z góry za wypełnienie formalności, co sprzyja lepszej organizacji.
W przypadku rezygnacji z uczestnictwa w warsztatach w terminie do 3 dni przed datą rozpoczęcia Uczestnikowi przysługuje zwrot uiszczonej opłaty w całości (liczy się data otrzymania wiadomości mailowej lub telefonicznej. W przypadku otrzymania informacji o rezygnacji w terminie krótszym niż 3 dni, opłata podlega zwrotowi jedynie w przypadku znalezienia zastępstwa dla Uczestnika (zarówno przez Uczestnika lub Fundację). -W przypadku nie zgłoszonej nieobecności w terminie, wpłacona kwota przepada.
Warsztaty odbywają się tylko wtedy, gdy uzbiera się określona liczba uczestników podana w opisie wydarzenia.
W przypadku niezebrania się grupy (minimum 4 osoby) dane warsztaty zostaną przełożone na kolejny termin, o którym poinformujemy. Zgłoszenie na warsztaty oznacza akceptację poniższego regulaminu.
W przypadku odwołania zajęć, Organizator zobowiązuje się powiadomić o tym fakcie Uczestników i w terminie 10 dni od momentu odwołania zwrócić wpłaconą kwotę na rachunek bankowy, z którego została dokonana płatność rezerwacyjna lub na inny wskazany przez Uczestnika rachunek bankowy.
Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany terminów zajęć z przyczyn od Niego niezależnych. Uczestnikowi przysługuje w takim przypadku prawo do rezygnacji ze spotkania oraz zwrotu opłaty w całości.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
👉Zasady:
Na Warsztaty przychodzimy zdrowi. W przypadku choroby lub innych nieprzywidzianych okoliczności, poinformuj nas jak najszybciej, może znajdzie się uczestnik na Twoje miejsce.
Telefon wyciszamy lub odbieramy w taki sposób, aby nie zakłócać przebiegu warsztatów.
Zachęcamy do wygodnego ubioru. Proszę wziąć zmienne obuwie.
W trakcie warsztatów zapewniamy profesjonalne lalki treningowe i chusty. Jeżeli uczestnik posiada swoją chustę, może oczywiście ją zabrać na warsztat.
Warsztaty pozwalają na odpowiadanie na potrzeby maluszka i nie przerywamy ich. Można przewijać i karmić na sali.

AKTYWNY

CENNIK